About

Inspireren, kwaliteit, ontzorgen

Mijn ultieme doel is om iedere klant een complete, persoonlijke beleving van zijn vakantie te geven. Het gaat niet alleen om de bestemming, maar de gehele vakantie moet een fantastische herinnering worden. Met ruim 30 jaar ervaring in de reiswereld kan ik u laten kennismaken met bijzondere plekken buiten de vaste toeristische plaatsen.

Volledig op maat gemaakte reizen

Rondreizen zijn bij mij ook échte maatwerkreizen. Geen standaard routes want iedere reis is uniek en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Ik luister goed naar uw wensen en probeer dat zo goed mogelijk te vertalen naar een voor u onvergetelijke reis. Persoonlijke advies gebaseerd op mijn jarenlange reiservaring. Tevens heb ik van vele bestemmingen het predicaat ‘Specialist’ mogen ontvangen.  

Waarom kiezen voor Travels by Ireen?

  • Ontzorgen en betrokkenheid.
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • 100% privacy.
  • Niet gebonden aan een bepaalde touroperator en altijd eerlijk en oprecht advies.
  • Voor en tijdens de reis altijd bereikbaar voor advies of directe hulp indien nodig.
  • Geen meerprijs, wel meer service.

Verzekerd van een geweldige reis

Travels by Ireen is een zelfstandige reisonderneming, maar omdat ik ben aangesloten bij Mijn Reiskennis kan ik in de systemen van een groot aanbod van alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. Hierdoor kan ik een prima prijsvergelijking maken. Mijn Reiskennis is tevens aangesloten bij de ANVR en SGR waardoor u verzekerd bent van een zorgeloze reis.